Velkommen til Norhus

Husleverandøren Norhus Kjeden AS har realisert boligdrømmer i Norge siden 1996. I dag består nettverket vårt av salgskontorer på Østlandet og Sørlandet. Hovedkontoret ligger på Tjuvholmen, Hamar.

Vår huskolleksjon består av 26 arkitekttegnede eneboliger innenfor de fire signaturene Klassisk, Continental, Trend og Uni. Med de fire seriene tilbyr vi hus i ulike stilarter og med forskjellige designmessig uttrykk. 

Alle våre husmodeller er ment som et utgangspunkt, og kan endres for våre kunder av vårt arkitektkontor på Hovedkontoret. På denne måten leverer NorhusBo drømmeboliger i tråd med gjeldende regelverk, tilpasset kundens økonomiske rammer og den aktuelle tomten –  i tråd med god, norsk byggeskikk. 

I tillegg til eneboliger bygger vi flermannsboliger, og dette er et voksende marked for NorhusBo. Vi ser at boligmarkedet etterspør stadig flere leiligheter og flermannsboliger – nettopp derfor er dette et satsningsområde for oss.

Det viktigste for Norhus er fornøyde kunder. Derfor setter vi kvalitet, energiøkonomi, konkurranseevne og personlig kundeservice høyest.

Velkommen til Norhus for et trygt og godt boligkjøp!

Hovedkontor
Brygga 11
2317 Hamar

Tlf: 47 99 87 00

post@norhusbo.no

Org.nr. 966 526 904


Dagfinn Helsem, kjededirektør

Mobil: 928 35 444

dagfinn.helsem@norhusnorge.no


Våre leverandører

For å levere høy kvalitet tvers igjennom i en bolig må vi ha tilgang til de beste varene fra de beste leverandørene.

Her finner du oss

Loading map...