På magiske Marisberg bor du fint, smart og godt. Her bygger Norhus moderne boliger, med sentral og barnevennlig beliggenhet.

Bo godt på Marisberg

Marisberg på Tromøya i Arendal er barnas magiske bydel. Her får du naturen som ramme rundt et godt bomiljø. Fine skogsområder og nærliggende strender gjør sitt til at alt ligger til rette for at hele familien kan fylle dagene med lek og glede. Du bor landlig og fredelig, omgitt av flott utsikt - men likevel sentralt.

Et trygt liv

Ikke nok med at området på Marisberg er barnevennlig. Det er også planlagt bygging av en ny og moderne barnehage i feltet. Fra Marisberg går det en asfaltert gang og sykkelvei med gatelys til Roligheden skole. Roligheden skole er en ny skole med barne- og ungdomstrinn som sto klar til skolestart høsten 2019. Tromøy Idrettshall med aktiviteter som håndball, volleyball og badminton ligger like ved skolen.

Kort vei til skole, barnehage og fritidsaktiviteter gir store fordeler i den daglige logistikken, og barna får et trygt sted å være i hverdagen.

Slik er boligene

På Marisberg skal vi bygge 12 frittstående og moderne eneboliger, fordelt på 6 forskjellige nivåer på tomtefeltet. Nivåforskjellen gjør at alle eneboligene vil få god utsikt fra takterrassene.

Alle eneboligene leveres med takterrasse og utekjøkken. Ønsker du boblebad på takterrassen? Det legger vi til rette for.

Husene har 3 romslige soverom, 2 moderne og gode bad, en åpen stue- og kjøkkenløsning, carport og en sportsbod med plass til det meste. Det er også mulig å få tegnet inn et ekstra soverom i planløsningen hvis det er ønskelig.

Alle boligene leveres med sparklet og malt gips, parkett på gulv, fliser på bad og standardkjøkken fra vår leverandør. 

I utgangspunktet er alle boligene like i uttrykk og planløsning, tegnet for et godt liv. Likevel vet vi at ingen ønsker akkurat det samme, og tilvalg til din bolig er selvfølgelig mulig.

Vi kan også tilrettelegge for egeninnsats hvis det er ønskelig.

PRISER

Alle priser inkluderer nøkkelferdig bolig med tomt. 

Priser fra kr. 4.650.000 eks. omkostninger. (tomt 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 og 9)

For tomt 6, 10, 11 og 12 er prisen kr. 4.800.00 eks. omkostninger. 


Plantegninger

Tomtene

Slik ligger de 12 tomtene vi skal bygge ut på Marisberg. Ta kontakt for å sikre deg din drømmetomt og ditt drømmehus.

Det beste av byliv og skjærgård

Nydelige Arendal, en perle på Sørlandet, byr på koselig byliv, nydelig skjærgård og fantastisk natur. Her vil familien trives.
Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker