Ny kjedeleder for Norhus

Dagfinn Helsem er ansatt som kjedeleder for Norhus Kjeden AS, som selger og bygger hus under merkevaren Norhus.

Med lang erfaring fra ferdighusbransjen blant annet som kjedeleder i VestlandsHus AS en årrekke, blir Dagfinn Helsem nå kjedeleder for Norhus Kjeden AS, som er en del av Bolig Partner-konsernet. 

- Vi relanserer konseptet Norhus, som vi har hatt liggende en periode. Med det ønsker vi å realisere synergiene i en merkevare vi allerede sitter på. Dette er en del av vår flerbrandstrategi, hvor vi ønsker å ha flere bein å stå på, samtidig som vi fullt ut utnytter bransjens største kompetansehus innen trehusbygging her på Tjuvholmen på Hamar. Bredden i konsernet vårt gjør at vi treffer flere markeder og potensielle kunder, sier direktør for kjedeutvikling i BoligPartner Konsern AS, Rune Deglum.

- Det er veldig gledelig at vi har klart å få med oss Dagfinn til å lede Norhus. Med den erfaringen han har fra bransjen, og kompetansen han sitter på, er vi sikre på at han vil være en viktig brikke for å løfte Norhus opp til å bli en betydelig aktør i vårt konsern og i bransjen for øvrig. 

- Skiller seg tydelig ut
Helsem har også erfaring fra styrearbeid i produksjons- og handelsbedrifter, samt fra Boligprodusentenes Forening.

- Norhus og BoligPartner-konsernet skiller seg tydelig ut fra de andre boligkonseptene jeg har erfaring fra, ved å ha et komplett tilbud til forhandlerne sine. Herunder alt fra tomteanskaffelser, regulering, til komplett byggesett inkludert mengde og prisgaranti. Gjennom hovedkontoret på Hamar leveres det et komplett tjenestetilbud. Organisasjonen preges av høy kompetanse, evnen til å formidle, dele kunnskap og hele tiden ønske det beste for kunde og kollega, sier kjedeleder Dagfinn Helsem i Norhus. 

- I tillegg kommer muligheten til kompetanseheving hos alle i Norhus via konsernet sin egen utdanningsinstitusjon, BoligAkademiet.

Gjennom BoligPartner-konsernet får også Norhus tilgang til de samme leverandøravtalene som resten av selskapet.

- At konsernet og dermed også Norhus har innkjøpsavtaler med Norges beste og mest kompetente leverandører, uten å måtte gå gjennom de store grossistene, er noe som jeg er sikker på våre forhandlere vil sette pris på gjennom bedre innkjøpsbetingelser, sier Helsem. 

- Det totale tilbudet både våre forhandlere og våre kunder får gjennom dette samarbeidet på hovedkontoret er en styrke for oss, og det gjør meg trygg på at vi skal lykkes med våre mål.

Helsem ser frem til å være med på relanseringen av merkevaren Norhus.

- Fundamentet som ligger her skal vi bygge videre på, ved å relansere Norhus som merkevare. Det er veldig spennende. Jeg er opptatt av at vi skal være til å stole på. Vi skal holde det vi lover, og vi skal være etterrettelige og skikkelige i alt vi foretar oss, forteller Helsem. 

Ønsker en bevisst miljøprofil
I tillegg til at Norhus skal være en betydelig aktør i boligbyggermarkedet, har Helsem klare visjoner for Norhus.

- Det skal være en bevisst miljøprofil i Norhus. Vi ser at neste generasjon boligkjøpere er miljøbevisste og i stor grad vil velge selskaper som har denne profilen foran alternative aktører, forklarer Helsem, som tror tiden vi står inne i vil endre på boligbehovene her til lands.

- Vi er inne i utfordrende tider, og jeg tror pandemien vil gjøre noe med hvordan vi ønsker å bo, hvordan boligen skal gi oss mulighet til å organisere arbeidsdagen og fritiden vår. I Norhus sier vi at vi gir våre kunder løsninger som sikrer dem å bo godt, bo smart og bo fint, avslutter Helsem.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker