Husets midtpunkt

Stuen og kjøkkenet i en bolig er husets midtpunkt hvor flokken samles.

Mange av dagens moderne boliger har åpen stue- og kjøkkenløsning, og her bruker vi mange av døgnets timer.

På kjøkkenet tilberedes dagens middag, eller vi hiver i oss en brødskive tilberedt på kjøkkenbenken. I stuedelen samles vi for late kvelder foran en varm peis, og med en spennende TV-serie som underholdning. Denne delen av huset er samlingsstedet, husets midtpunkt, som byr på de gode stundene.

Hverdagen er ofte travel, og da tror vi det er fint at alt har sin plass for å holde huset ryddig. Våre hus bygges med smarte kjøkkenløsninger fra våre kjøkkenleverandører som har godt med benkeplass og god plass til oppbevaring i smarte skap og skuffer. Dette gjør at husets midtpunkt blir et perfekt bruksrom og en hyggelig møteplass.

Inspirasjon til deg

Se illustrasjoner stue- og kjøkkenløsningene i noen av våre hus her.

Slik du vil ha det

I Continental-serien vår har vi gitt husets midtpunkt enda større plass, gjerne med den tradisjonelle åpne stue- og kjøkkenløsningen, kombinert med et eget ekstra stuerom, som du kan bruke som du ønsker. Kanskje du ønsker å bruke det ekstra rommet som oppholdsrom, eller som egen spisestue? Eller kanskje du ønsker at kjøkkenet er adskilt fra den sosiale sonen, slik at skitne tallerkener og matrester etter middagen kan holdes skjult hvis man har middagsgjester? For det er tross alt hyggeligere å bruke tiden sin på nettopp middagsgjestene, enn å stå på kjøkkenet å rydde etter endt måltid. Her er det dine ønsker og behov som setter begrensningen, og det er alltid mulig å gjøre om på våre hus, slik at du får huset akkurat slik du ønsker og ser for deg. Sammen med din boligkonsulent og en arkitekt hos oss ser vi sammen på løsningene for akkurat det huset du ønsker å bygge. Smart, ikke sant?


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bli kjent med våre hus