Slik skaper vi din drømmebolig

Norhus vil være din følgesvenn slik at du kan bo fint, bo smart og bo godt. Fundamentet i vår filosofi er varig verdi – og her får du en oversikt over hvilke trinn vi deler byggeprosessen inn i.

Rådgivning

Hos Norhus får du rådgivning fra det første møtet, til du får overlevert nøkkelen til det ferdige huset ditt. Underveis i prosessen hjelper vi deg med å velge husmodell, du kan gjerne møte en av våre arktiekter som tilpasser planløsningen slik at du får huset slik du vil bo og vi hjelper deg tilvalg. Før du signerer en kjøpekontrakt setter vi opp en økonomisk plan som viser alle elementene og kostnadene i byggeprosjektet. Vi kan også hjelpe deg med å finne en tomt om du trenger hjelp til det.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Skap ditt hus 
Vi vil at du skal bo fin, bo smart og bo godt, og vet at mange har klare ønsker og tanker om hvordan huset skal være for å komme dit. Alle våre hus kan endres til å passe dine ønsker og behov, detaljer som er med på å gjøre din drømmebolig til et unikt hus.  


Papirarbeid
Etter at du har signert kontrakten med din forhandler, fyller vi ut alle skjemaene i byggesøknaden og sender den til kommunen. Etter at byggetillatelsen er klar når man en viktig milepæl i veien mot din nye bolig – oppmeldingsmøtet. Her får du møte byggelederen din for første gang og boligkonsulenten er også med. I dette møtet går dere igjennom alle avtaler og detaljer om byggingen av huset ditt. Det er byggelederen din som skal holde kontroll på akkurat ditt byggeprosjekt.

Produksjon
Det neste trinnet i prosessen er selve produksjonen av din nye bolig. Prosjekteringsavdelingen hos Norhus har nøye prosjektert huset ditt med alle nødvendige tekniske detaljer og logistikkavdelingene bestiller materialene. Materialene sendes til byggeplassen etter hvert som tømreren har behov for det. Våre hus leveres ikke som elementer eller ferdigmoduler, huset blir bygd på din tomt. 

Betaling 
Norhus bruker Norsk Standard-kontrakter og de regulerer betalingsplanen på ditt byggeprosjekt. Den første fakturaen forfaller når byggearbeidene starter og fordeles over fire fakturaer i løpet av byggeperioden. Av erfaring vet vi at det tar tid å planlegge en ny bolig. Derfor anbefaler vi deg å ta kontakt med oss allerede i dag for å starte planleggingen.

Byggeperioden
Når du kjøper en ny bolig fra Norhus, koordinerer vi hele byggeprosessen. Før byggingen starter setter vi opp en fremdriftsplan som gjør at du kan følge hele byggingen tett. Det er din byggeleder som koordinerer og sikrer at alle fag- og håndverkstjenester blir utført til rett tid og på rett måte. Har du spørsmål til noe i løpet av byggeperioden, skal du snakke med din byggeleder.


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bli kjent med våre hus