Derfor bør du bygge nytt

Sett over tid er det som regel mer gunstig å bygge nytt hus fremfor å kjøpe en brukt bolig. Når du overtar et brukt hus må du være oppmerksom på vedlikehold og uforutsette reparasjoner, og i noen tilfeller ønsker man å pusse opp og bygge på boligen for å få huset akkurat slik man ønsker.

Med et nytt hus, bygd akkurat slik du vil ha det, slipper du å tenke på dette etter at du flytter inn. Og kanskje viktigst av alt, du får et hus som er tilnærmet vedlikeholdsfritt i alle fall de neste fem årene.

Vi i Norhus vil at du skal bo godt, bo fint og bo smart. Her får du fem gode grunner til å velge et nytt hus fra Norhus kontra å kjøpe brukt neste gang du skal bygge bolig.

- Du får muligheten til, på en detaljert måte, å forme din egen boligdrøm ved å sette opp huset etter dine ønsker og behov.

- Du slipper stressende budrunder og uforutsette kostnader. Bygger du nytt hus får du din nye bolig til fastpris.

- Du unngår å få økonomiske overraskelser som oppstår som følge av nødvendig vedlikehold og reparasjoner.

- Din nye bolig har garanti og reklamasjonsrett de neste fem årene.

- Du flytter inn i et hus med topp standard, bygget på de til enhver tid gjeldende tekniske forskrifter. Du får vinduer, vegger og tak med minimalt varmetap og et balansert ventilasjonsanlegg som gjenvinner store deler av varmen og sørger for et godt inneklima.

Ved å velge et nytt hus fra Norhus kontra å kjøpe brukt kan du spare flere titalls tusen i året på oppussing, viser tall fra Prognosesenteret. De ekstra midlene du sparer på å unngå oppussing kan gi deg ekstra midler å legge i finansieringen av et nytt og moderne hus.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bygge nytt hus

Når du kjøper og bygger nytt hus forholder du deg til profesjonelle fagpersoner som kan hjelpe deg med alt fra tomt til finansiering og tilpasning av ditt nye hus.

Du får tilgang på dokumentasjon på alle produkter som er benyttet i huset ditt og du kan være sikker på at ditt nye hus er trygt bygget etter dagens strenge krav og forskrifter. I tillegg er du sikret fem års garanti og reklamasjonsrett.


Ditt unike drømmehus

Ved å bygge nytt hus, får du en unik mulighet til å påvirke hvordan ditt hus skal bli, fra første stund.

Husene du ser her på norhusbo.no eller i huskatalogen vår er ment som inspirasjon og gode utgangspunkt til din boligdrøm. Dette er hus som er skapt for at du skal kunne bo godt, bo fint og bo smart, og det er sjelden vi bygger et hus som er helt likt det du ser i katalogen vår. I tett samarbeid med våre boligkonsulenter og dyktige arkitekter er du med å gjøre det nye huset ditt unikt og slik du ønsker og drømmer om.


Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Garanti og reklamasjonsrett

Din trygghet er viktig for oss. Vi vet at et nytt hus er en av livets største investeringer, derfor er det viktig for oss at du er trygg. Forhandlerne til Norhus må inngå en seriøsitetserklæring som Boligprodusentene har utviklet for bransjen vår. Forhandleren må i henhold til Bustadopføringslova stille en garanti til deg som husbygger. Dette er din trygghetsgaranti inntil 5 år.

Ingen økonomiske overraskelser

Når du kjøper brukt bolig kan du aldri vite hva som venter av nødvendige reparasjoner og oppussing i fremtiden. Vi hører at skjulte feil og mangler er et problem og ofte kan det oppstå overraskelser som fukt, råte, vannskader, tak som lekker eller vinduer og dører som ikke holder på varmen. Dette er uforutsette utgifter som du unngår ved å bygge nytt. 

Se våre flotte hus her