Bo storslått og flott

Om du ønsker å bo litt nøytralt, og i et hus som ikke vekker så mye oppmerksomhet, skal du ikke bo i Villa Welhaven.

Dette huset har nærmest en majestetisk fasade, og du må ikke bli overrasket hvis de forbigående peker og ser på huset ditt.

Villa Welhaven er et drømmehus for mange, hvor gjestene blir ønsket velkommen inn gjennom en ekstra raus inngangsdør. Så snart du har kommet innenfor blir du stum av takhøyden i hallen, før du kan gå på oppdagelsesferd fra rom til rom. Her bor du stort, ja storslått og flott. For med nærmere 20 forskjellige rom, skal det litt til før det blir trangt.

Bruk rommene som du vil

Er det en stue, et allrom, et lekerom eller kanskje et festrom? Egentlig spiller det ingen rolle hva dere kaller rommet. Det er familien som bor her som bestemmer hva rommet benyttes til. Det er plass til at barna gjør lekser mens middagen lages, eller bare en rolig lesestund ved spisebordet med en knitrende og varmende peis i ryggen. Vennegjengen vil fryde seg hver gang det inviteres til festlig lag rundt spisebordet og ikke minst vil dette rommet arkivere mange gode juletradisjonsminner for familien.

Privat voksensone med hjemmespa

Flere ulike forbrukerundersøkelser viser at en egen privat voksensone i huset gjerne står øverst på ønskelisten hos mange som skal bygge hus. I Villa Welhaven kan foreldrene ha sin egen voksensone på over 30 kvadratmeter fordelt på bad, walk-in closet og soverom. Samtidig som barna har et stort bad til rådighet i 2. etasje, og gjestene kan benytte seg av gjeste-wc, kan huseierne trekke seg tilbake til sin egen sone. På badet kan de nyte sitt eget lille spa med tente duftlys, dempet belysning og avslappende såpeskum i badekaret. Videre har denne sonen avsatt god plass til et walk-in closet, noe vi vet veldig mange drømmer om.

Plass til å utfolde seg

Uansett alder på barna har Villa Welhaven god plass til at de kan utfolde seg. I 2. etasje er det et stort areal som kan innredes som et lekeeldorado for de minste barna. Her er det plass til leketelt, sklie, klatrevegg, egne soner for puslespill, minikjøkken eller huske. Her er det i grunnen bare fantasien som begrenser mulighetene. Med god planlegging før bygging kan rommet innredes som et multimedierom tilrettelagt for visuelle og akustiske opplevelser. Når barna går over til tenåringer vil de garantert sette stor pris på slike fasiliteter. Innredet med gode sitteplasser kan hele familien ha fine filmopplevelser sammen.

Forleng utesesongen 

Med skyvedør fra kjøkkenet kan familien sette seg ut i hagestuen omgitt av store glassvegger. Det er også mulig å gjøre ytterveggene til foldedører i glass. Da blir hagestuen ekstra funksjonell hvor du kan søke ly for solen på hete sommerdager men også sitte lunt og varmt i ly for regnet utover sene høstkvelder. Med en hagestue kan utesesongen starte tidligere om våren og forlenges utover høsten. Hagestuer har blitt en populær tilvekst i mange hager. I Villa Welhaven har familien allerede en integrert hagestue som vi er sikre på kommer til å bli virkelig verdsatt av alle sammen.

Bestill gratis huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen

Samtykker

Bli kjent med våre hus